Om mig

Camilla Larsson-Auna

Om mig Camilla Larsson-Auna

Om mig

Min story

Jag lämnade min trygghet och gav mig av, mot mina drömmar och jag drömmer än idag

Mitt liv började i Lappland, där jag växte upp med naturen. Idag ser jag lyxen i att ha vuxit upp i den storslagna naturen som fortfarande ger mig lugn och harmoni när jag återvänder. Mina drömmar och längtan tog mig vidare söderut för att upptäcka mer av världen. Jag har alltid tyckt om att träffa nya människor och upptäcka nya platser, det får mig att leva och växa som människa. Vi är alla unika med vår egen livshistoria men jag tror vi är rätt så lika i grunden med unika förmågor och drömmar.

Min dröm och längtan efter en ökad inre och yttre frihet ledde mig till coachyrket. Det coachande förhållningssättet passade mig, det är effektfullt med en lösningsfokuserad teknik, där styrkor och förmågor framhävs och används på bästa sätt. Med fokus på mina drömmar och mål, utifrån nuet och framtiden, ledde det mig effektivt framåt.

Jag är även utbildad psykiatrisjuksköterska och har 35 års erfarenhet inom vårdyrket. Det har gett mig erfarenhet av möten med människor i förändring. Vidare mångårig vana av samtal, såväl enskilt som i grupp och har även utbildat personal inom psykisk hälsa och hälsobefrämjande områden.

Mitt intresse och engagemang för människor har alltid funnits och jag är övertygad om att drömmar är en viktig del i våra liv. Vi drömmer oss bort, tillbaka eller om att förverkliga våra drömmar. De varierar, har olika värde och betydelse för varje individ.